Hondenverzekering Petplan

Hondenverzekering Petplan

De hondenverzekering Petplan is één van de verzekeringen die we adviseren te overwegen bij het aanschaffen van een hondenverzekering. De hondenverzekering van Petplan biedt de volgende zekerheden:

– Vrije dierenartskeuze
– Preventieve zorg kunt u meeverzekeren
– Snel afhandelen van declaraties (maximaal 2 weken)
– Medewerkers met een dierengeneeskundige achtergrond

Klik hier om uw Premie te berekenen bij Petplan.

Dekking hondenverzekering Petplan

De basisverzekeringen bij de hondenverzekering van Petplan beginnen vanaf € 13,30 per maand. De hoogte van uw premie is echter afhankelijk van leeftijd en het gewicht van uw hond. De medische kosten in de basisverzekering worden gedekt tot €3000,- per jaar. De basisverzekering van Petplan is zeer degelijk en geeft veelal voldoende bescherming tegen veel voorkomende klachten.

Overzicht hondenverzekeringen Petplan

Hondenverzekeraar Petplan biedt drie type hondenverzekeringen. Daarnaast kunt u nog eens kiezen uit een viertal aanvullende verzekeringen. De kosten per hondenverzekering verschillen per hond en zijn afhankelijk van gewicht & leeftijd van uw dier. Op de website van verzekeraar Petplan kunt u direct uw maandelijkse premiebedrag berekenen.

Basisverzekering: De Petplan basisverzekering vergoedt de meest voorkomende ongevallen & kosten van uw hond. Tevens zijn de letselkosten bij de meest ongevallen mee verzekerd. Petplan hondenverzekeringen beginnen vanaf
€13,30 per maand. Per verzekeringsjaar wordt maximaal €3000,- vergoedt.

Plus pakket: Het enige verschil tussen de Plus- en Basis verzekering is het bedrag wat jaarlijks wordt vergoedt. Het maximale bedrag wat wordt uitgekeerd met het Plus pakket is € 4000,- Extra in dit pakket is dat 50% van veel voorkomende preventieve zorg als vaccinaties, ontwormingsmiddel en vlooienmiddel wordt vergoedt. Tevens wordt 50% van bijzondere diensten zoals MRI scans, fysio- en gedragstherapie vergoedt. Deze verzekering kost ongeveer € 7,- euro meer t.o.v. de basisverzekering.

Totaal pakket: De meest uitgebreide hondenverzekering van Petplan biedt een maximaal vergoeding per jaar van€5000,-. Verder biedt het Totaal pakkeet een preventieve vergoeding van €80,- t.o.v. van €40,- in het Plus pakket.

Aanvullende hondenverzekering Petplan
Bij Petplan kunt u kiezen uit vier aanvullende hondenverzekeringen. Onderstaand vindt u de vier aanvullende hondenverzekeringen van Petplan:

Sterilisatie & Castratie verzekering: De helft van de kosten voor sterilisatie of castratie van uw hond wordt vergoedt. De kosten hiervoor zijn € 1,12 per maand. De verplichte looptijd hiervoor is 5 jaar.
Chemotherapie- en Radiotherapie verzekeringen: Maximaal 50% wordt vergoed voor de beste chemotherapie en radiotherapie behandelingen.
Doorlopende reisverzekering: Bij een reis van mix 3 maanden worden medische kosten van de dierenarts in het buitenland vergoed tot €1000,- per verzekeringsjaar. U heeft keuze uit een reisverzekering voor alleen Europa of voor de hele wereld.
Crematie verzekering: Volledige dekking van het cremeren van uw hond. Dit is inclusief vervoer.

Op Petplan.nl kunt u eenvoudig en snel zelf uw premie berekenen.

Wilt u naast de hondenverzekering van Petplan ook andere aanbieders van hondenverzekeringen vergelijken, bekijk dan onze hondenverzekeringen pagina.