Kattenverzekering Proteq Dier & Zorg

Kattenverzekering Proteq Dier & Zorg

De kattenverzekering van Proteq Dier & Zorg is een zeer populaire kattenverzekering. Proteq Dier & Zorg is op dit moment de grootste verzekeraar op het gebied van kattenverzekeringen. Er zijn bijna 110.000 katten verzekerd bij Proteq Dier & Zorg. De kattenverzekering Proteq Dier & Zorg biedt u de volgende voordelen:

– Vrije dierenartskeuze
– Ellebogen en heupen standaard meeverzekerd
– Hoogste maximale vergoeding per jaar van €5000,-
– Declaraties zijn binnen 5 dagen afgehandeld

Klik hier om je Premie te berekenen bij Proteq.

De prijs van de maandelijkse premie is afhankelijk van de leeftijd, gewicht en het ras van uw kat. De medische kosten zijn verzekerd tot € 5000,- per verzekeringsjaar en een eigen bijdrage van 19%. Proteq was de duurste kattenverzekering (vanwege de hoge dekking) maar is nu dankzij de nieuwe Bewust kattenverzekering ook qua prijs vergelijkbaar met andere kattenverzekeringen.

kattenverzekering proteq dier & zorg

Dekking kattenverzekering Proteq Dier & Zorg

Proteqdierenzorg heeft sinds enige tijd 2 type kattenverzekeringen die u af kunt sluiten. U kunt kiezen tussen de volgende 2 kattenverzekeringen:

– Bewust kattenverzekering
– Comfort kattenverzekering

Het grootste verschil tussen de Bewust en Comfort verzekering zit hem in het eigen risico. Bij de Comfort verzekering heeft u geen eigen risico, hierdoor weet u erg goed wat u per maand kwijt bent. De Bewust verzekering heeft een ander concept waardoor u gedeelte eigen risico betaald. Het voordeel van Bewust verzekering is dat u een bijzonder lage premie betaald voor de dekking die uw kat krijgt.

De kattenverzekering Proteq Dier & Zorg Bewust Verzekering kunt u afsluiten met een eigen risico van € 100, € 150 of € 200, per 90 dagen. Deze termijn houdt Proteq Dier & Zorg aan omdat onderzoek en ervaring uitwijzen dat uw kat binnen 90 dagen na een ongeval of ziekte vaak weer genezen is.

Vergelijking Proteq Dier & Zorg Bewust en Comfort kattenverzekering
Om u een optimaal overzicht te geven tussen de dekking van de Bewust en de Comfort kattenverzekering hebben we alles voor u in onderstaande tabel verwerkt:

Zoals u ziet biedt de aanvullende dekking een goede aanvulling op het basispakket.
Let op: De aanvullende dekking is alleen af te sluiten in combinatie met een Comfort kattenverzekering of Comfort kattenverzekering + Castratie/Sterilisatie.

Uitkering Vaccinatie + Crematie dekking
Als uitkering wordt uitgegaan van het bedrag wat op de polis vermeld wordt. Voorwaarde voor uitkering is dat er een verklaring is van de dierenarts of een nota van het crematorium/begraafplaats.

Kosten die niet vallen onder de Proteq kattenverzekering:
– Preventieve behandelingen
– Voedingssupplementen
– Dieetvoer
– Niet geregistreerde medicijnen

Klik hier om je Premie te berekenen bij Proteq Dier & Zorg.

Bent u naast een kattenverzekering van Proteq Dier en Zorg ook geïnteresseerd in de andere aanbieders van hondenverzekeringen, bekijk dan onze kattenverzekeringen pagina.

Geef ons een cijfer!


Submit your review